Contract met gemeente Lingewaard

Vernieuwing komt alleen tot stand langs een vernieuwende weg.Contract met de gemeente Lingewaard
En ik ben blij dat ik eindelijk mijn goede nieuws kan delen. In de 1,5 jaar dat ik mijn eigen praktijk Kindercoach Jenny gestart ben, heb ik verschillende kinderen (en ouders) met een enkelvoudige hulpvraag mogen ontmoeten, begeleiden en vooral verder helpen. Gelukkig zijn er ouders en leerkrachten, die erkennen en de verantwoordelijkheid (kunnen) nemen. Ze ervaren dat deze lichtere vorm van zorg efficiënt werkt voor het positieve welbevinden van hun kind.  Voor mij en vooral voor de kinderen zou deze vorm van lichtere (vernieuwende) zorg voor ieder kind mogelijk mogen zijn! En dat het niet alleen een aanbod is voor kinderen waarvan ouders het  kunnen/willen betalen.

Voor mij lag hier een uitdaging… en dat maakte dat ik in 2015 stappen heb gezet, met een mooi resultaat.

Per 1 januari 2016 heeft praktijk Kindercoach Jenny een contract met de gemeente Lingewaard voor coaching/begeleiding en als KIES coach (voor kinderen van gescheiden ouders, voor meer informatie http://www.kindercoachjenny.nl ) binnen de Jeugdwet. Ik hoop nu hierdoor juist meer kinderen te mogen coachen/begeleiden, waarvan ouders het niet vanuit eigen kracht/middelen kunnen betalen. Zodat problemen voor kinderen, ouders en school klein blijven of zelfs verdwijnen. En kinderen en ouders met vertrouwen op eigen kracht de toekomst ingaan.
 
Wat de overeenkomst precies in de praktijk betekent, is voor mij nog een grote, onbekende golf. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden, veel vragen en nieuwe uitdagingen. Ik heb zelf ook verschillende vragen en zal het jaar 2016 zelf veel gaan leren.

En juist wanneer ouders en/of scholen vragen hebben, zie ik  dat als een uitdaging om hier samen een passend antwoord in het belang van het kind, op te gaan vinden. Het is voor kinderen, ouders, scholen en mij een nieuwe kans. Ik verheug en vertrouw op mooie samenwerkingen in 2016! En wat ben ik blij dat laagdrempelige, kortdurende begeleiding toegankelijker wordt voor elk kind en gezin!

Benieuwd naar mijn mogelijkheden?
Of heb je een vraag over de mogelijke vergoeding van de begeleiding voor je kind.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

En wil je op de hoogte blijven van de kansen en mogelijkheden, schrijf je via de website, in voor mijn nieuwsbrief. http://www.kindercoachjenny.nl/nieuwsbrief/

info@kindercoachjenny.nl of 06 57 330 774

Lieve groet,

Jenny van Aalten

Big-header

 

 

 

Kindercoach voor kind en ouder